FRI FRAKT MER ÄN SEK1650   PRISGARANTI MED 30 DAGAR ÖPPET KÖP

En detaljerad titt på Nike's helt nya Air Max 270

Published In: Nike Air Max Dam Created Date: 2018-01-11 Hits: 35 Comment: 0

Nike Air Max 270 är inställd på att göra sin debut i flera olika colorways någon gång nästa månad. Idag får vi vår första titt på den nya modellen i en Triple Black-finish.

Nike Air Max 270 är inställd på att göra sin debut i flera olika colorways någon gång nästa månad. Idag får vi vår första titt på den nya modellen i en Triple Black-finish.

Beställa Nike Air Max 1 Royal Löparskor Svarta Låga Herr

 

Nike Air Max 270 är den första Nike livsstilssko som är utrustad med en Nike Air-sula som är synlig på hälen. Slidkonstruktionen av den övre är gjord av ett andningsskyddat nät ihop med säkringsdetalj på spjutspetsen och tåen. Air 270 varumärke placeras på tunga och fotled, och Swoosh logotyper på sidopanelen och vid tån. Klädd i svart från topp till botten, är denna speciella färgväg av modellen så mångsidig som den blir. Prissatt vid $ 140, håll dig inställd på ett bekräftat datum för utgivande. Är du en fan?

 

Uppdatering: Nike Air Max 270 i "Triple Black" förväntas släppa den 26 mars 2018 (Air Max Day) för 150 dollar. Med trettio år i böckerna syftar Nike Air Max Dam saga att hålla upp den hårda drivkraften med innovativa prestationslöpare och eftertraktade retro löpare. År 2018 tar varumärket saker i en annan riktning med Air Max 270, en helt ny siluett som innehåller den första nya nike air max dames-enheten som är utformad speciellt för en livsstil / avslappnad sko. Den yttre lufthög-väskan är det tydliga mittpunktet på den kommande sneakeren, som utnyttjar en lättskumig mellansula i framfoten, en konstruerad mesh övre och en slip-on bootie konstruktion. Flera färgvägar finns i verk för en frisättning som börjar i februari. Denna "Triple Black" -versionen släpps på Air Max Day. MSRP är satt till $ 150.

Relaterad länk:Billiga Nike Air Max Thea Dam Herr Till Försäljning Online

Leave A Comment

Captcha