FRI FRAKT MER ÄN SEK1650   PRISGARANTI MED 30 DAGAR ÖPPET KÖP

Nike Air 90 Review - Känn kraften i den här basketskoen

Published In: Billiga Nike Air Max 90 Created Date: 2017-09-23 Hits: 72 Comment: 0

Nike Air Force 90 är en basketsko som har uppgraderats från sina föregångare i stil, komfort och prestanda. Skon passar bra och är bra för konkurrenskraftigt spel. Denna översyn kommer att gå över några av grunden för denna sko och ge dig en större inblick i vad det kan erbjuda dig.

 

Nike Air Force 90 är en basketsko som har uppgraderats från sina föregångare i stil, komfort och prestanda. Skon passar bra och är bra för konkurrenskraftigt spel. Denna översyn kommer att gå över några av grunden för denna sko och ge dig en större inblick i vad det kan erbjuda dig.

Billiga Nike Air Max 90 Vinter Premium Löparskor Bruna Låga Herr

 

För det första känns Nike Air Force 90 riktigt stor när du sätter på den. Detta beror på att passformen är ganska tätt och medger att fötterna stannar fast och känner sig mycket mer naturliga. Mitten och fötterna har en känsla av snygghet och fasthet på plats, eftersom de överlappande skikten är bundet på plats. Runt skopans topp Billiga Nike Air Max 90, där den moderna halsbandet sitter runt foten, är ordentligt fastsatt eftersom detta är viktigt för att fötterna ska kunna överföras.

 

I hälen är det inte så tätt att låta men är mycket mer skyddat än resten eftersom det finns ett mycket slitstarkt yttersåggummi där för att skydda det mot några knockar eller stötar. Precis som vid dämpning sitter foten på en konturerad säng vilket gör att den känns mer naturlig och vadderad. Denna design gör också nike air max 90 rea-enheten på yttersålen mycket mer märkbar.

Nike Air Force 90 har en air max enhet som ser ut som en bubbla på yttersula som just nämnts tidigare. Du kanske undrar varför det är där men det är faktiskt där att absorbera chock från landning eller besvärliga fall. När du landar kommer chocken att absorberas av den luft som är instängd i enheten, vilket medför mindre skada på dina fötter och ger dig en mycket springigare känsla och en vadderad man vid det.

När du använder Nike Air Force 90 kommer du att märka att så snart du lägger på dem kommer du att känna en säker känsla. Detta kan ge dig intrycket att det kommer att vara styvt när du kör men det är faktiskt inte fallet. När du kör i flygvapen 90 skor kommer du att känna dig flexibel och mycket mer avslappnad än du förväntar dig. Det betyder att du kan koncentrera dig på ditt spel medan sko air max 90 rea gör något av det stressiga arbetet för dig.

En stabil passform är också kopplad med bra dämpning eftersom grundskiktet som löper över vadderingen längst ner på basketskon ger dig en fin, säker och vadderad passform. Grepp på botten är enkel men ligger huvudsakligen runt hälen och fötterna där det mesta av stödet äger rum och där dragkraft behövs.

Relaterad länk:Billiga Nike Air Max Thea Dam Herr Till Försäljning Online

Leave A Comment

Captcha