FRI FRAKT MER ÄN SEK1650   PRISGARANTI MED 30 DAGAR ÖPPET KÖP

Nike Air Max 90 Premium har fått en fet vinterfärgad makeover

Published In: Billiga Nike Air Max 90 Created Date: 2017-10-21 Hits: 25 Comment: 0

För ett alternativ till en klassisk gummi sneaker, är Billiga Nike Air Max 90 Premium ett solidt val för sin andningsbara blandning av läder och mesh och djärv blandning av färger.

 

För ett alternativ till en klassisk gummi sneaker, är Billiga Nike Air Max 90 Premium ett solidt val för sin andningsbara blandning av läder och mesh och djärv blandning av färger.

Beställa Nike Wmns Air Max 90 Premium Löparskor Svarta Låga Dam

 

Nike släpper en djärv ny vinterniserad blå färgväg som får dig att hyped för semestern - i en cool blandning av "Thunder Blue", "Ale Brown" och "Dark Obsidian".

 

Dessa färger kan låta som en massa nonsens (det är egentligen bara blått, brunt och svart), men dessa sneakers nike air max 90 dam är inte något skämt.

De använder sig igen av den igenkännbara Nike Air-hælenheten för extra dämpning och en våffelmönstrat gummisula för bättre dragkraft. Bättre än, Nike lovar att de är otroligt lätta.

Efter att ha släppt förra helgen i lin / väte färgväg tar vi nu ett annat fallinspirerat färgalternativ på nike air max 90 herr. Inte bara gör Air Max 90 ett Fall-inspirerat utseende, men det använder också material som sammanfaller med höstsäsongen som vi ser att skon är uppbyggd av en kombination av läder och ull på övre i några olika nyanser av blått. Kontrastbrun placeras sedan på ögonlocken, tungan, Swoosh-kontrollen och Air Max-enheten på mellansolen. Du kan hitta denna Nike Air Max 90 Premium i Thunder Blue på Nike Sportswear konton nu för 120 USD.

Oavsett vilken färgväg du valde, är de bland de bästa sparkarna att rocka i vinter.

Relaterad länk:Billiga Nike Air Max Thea Dam Herr Till Försäljning Online

Leave A Comment

Captcha