FRI FRAKT MER ÄN SEK1650   PRISGARANTI MED 30 DAGAR ÖPPET KÖP

Nike Air Max Thea Ultra Flyknit Doernbecher av Amyiah Robinson

Published In: Air Max Thea Created Date: 2017-11-24 Hits: 17 Comment: 0

Nike 2017 Doernbecher Collection innehåller Amyiah Robinsons Nike Air Max Thea som kommer i en färgstark design. Hennes namn högt och stolt, liksom en logotyp bestående av ett hjärta med ängelvingar som flyger över orden ROCK STAR.

Nike 2017 Doernbecher Collection innehåller Amyiah Robinsons Nike Air Max Thea som kommer i en färgstark design. Hennes namn högt och stolt, liksom en logotyp bestående av ett hjärta med ängelvingar som flyger över orden ROCK STAR.

Köp Nike W Air Max Thea Jacquard Premium Löparskor Multicolor Låga Dam Online Billigt

 

"Ibland tycker jag att jag är en rockstjärna," skrattade hon. "Och ängelhjärtan är en symbol som betyder mycket för min mamma. Hon var i militären, så den representerar frihet. Dessutom är hon min skyddsängel. "Förutom att vara sant för sig själv, tror Amyiah också att hon är trogen mot sina rötter, varför inuti en sko nike air max thea har en karta över hennes hemstad i Oklahoma, medan den andra innehåller en karta över Oregon. Amyiah flyttade till Oregon år 2015 för att vara närmare familjen och att bli behandlad för sicklecellanemi, vilket kräver månadstransfusioner vid Doernbecher.

 

NIKE AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT DOERNBECHER RELEASE DATUM

Leta efter nike wmns air max thea Ultra Flyknit Doernbecher att släppa den 18 november på utvalda återförsäljare och Nike.com. Allt går från försäljningen av samlingen till förmån för OHSU Doernbecher.

Relaterad länk:Billiga Nike Air Max Thea Dam Herr Till Försäljning Online

Leave A Comment

Captcha